Saturday, August 8, 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DVD (Μέρος 1ο)



Στο εξώφυλλο του DVD βλέπεις ένα τυπά που θα ορκιζόσουν ότι είναι ο χαμένος αδελφός του Mr. Bean να κάνει το σύμβολο της νίκης με τα δάκτυλά του και να σου κλείνει το μάτι. Ο τίτλος “Κάνε την ανεργία παιχνίδι σε 12 μόνο βήματα”, το ανοίγεις καθώς αναρωτιέσαι ποιος βλέπει πλέον DVD εν έτη 2015 και το πετάς μέσα στο πισι. Με μεγάλη σου έκπληξη το DVD σε πετάει στο μενού, από το 2009 έχει να δει DVD αυτό το πισι, “αθάνατα τα πούστικα” σκέφτεσαι και συνεχίζεις στην εισαγωγή.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

  • Καλησπέρα φίλε άνεργε (λέει ο Mr. Bean) είσαι έτοιμος να ακούσεις το Ultimate Μυστικό που η Κυβέρνησή σου δεν θέλει να μάθεις γιατί θέλει να σε κρατάει στο σκοτάδι με την υπόσχεση ότι η ανεργία θα γίνει της μόδας και τελικά θα ... μπλα μπλα μπλα ... η δύναμη και η ευεξία που σου δίνει η power yoga, ευελιξία και... μπλα μπλα... ο παντοδύναμος Zinu και ο δυνάμεις του σκότους, η αναπόφευκτη μοίρα του ανθρώπινου γένους... μπλα... και οι γκόμενες κάνουν σαν τρελές, θα πηδάς σαν τον Καλιγούλα!
    Πετιέσαι από το λήθαργο της βαρετής του φωνής και με τον ήχο των ψεύτικων χειροκροτημάτων κοινού που ακολούθησε μετά την τελευταία δήλωση του Bean αναφωνείς με σθένος: - Θα πηδήξω δηλαδή;!
  • Ναι, (απαντάει ο Bean σαν να σε άκουσε) θα πηδήξεις φίλε μου. Αρκεί να ακολουθήσεις 12 μόνο απλά βήματα. Σε αυτό το DVD θα βρεις τα πρώτα 6 και στα επόμενα 7 DVD της σειράς που μπορείτε να τα προμηθευτείτε από οποιοδήποτε συνωμοσιολογικό βιβλιοπωλείο της περιοχής σας στην προνομιακή τιμή των 199,99 σε 19,9 άτοκες δόσεις και δώρο το 7ο DVD με την συναρπαστική κατάληξη σε 3D!
  • 199,99!! Ρε τους πούστηδες, αναφωνείς. Αλλά άμα είναι να πηδήξω χαλάλι.
  • Πολύ ωραία, (απαντάει ο Bean με ύφος αρχιμαφιόζου σε ταινία του Bond). Άρα μπορούμε να ξεκινήσουμε. Ακολουθεί το αρχείο με το ειδικά διαμορφωμένο RPG παιχνίδι μας με στοιχεία FPS και Adventure με ειδικά διαμορφωμένο MMORG περιβάλλον με extra GTS και SBDR-TRS/00345 ISO.
  • Καλά, καλά πάμε παρακάτω.
  • Και φυσικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά αν θέλετε να το τερματίσετε αυτόν τον αιώνα θα πρέπει να γίνετε VIP στην προνομιακή τιμή των 9,99 τον μήνα και για SUPER DUPER VIP μόνο με 19,99 αλλά είναι πολύ καλύτερο, σοβαρά είναι πολύ καλύτερο SUPER DUPER ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΑ.
  • Καλά, μας τα έπρηξες. Θα το κάνω.
  • Τα στοιχεία της πιστωτικής σας παρακαλώ

Τα δίνεις και συνεχίζεις.

  • Τι κάνω για να πηδήξω ρε φίλε... (αναρωτιέσαι με ένα ψήγμα ντροπής αλλά διώχνεις αμέσως αυτή την σκέψη καθώς παίζει το video της εισαγωγής στο παιχνίδι που ξεκινάει με μία τεράστια έκρηξη και συνεχίζει με 4 μικρότερης εκρήξεις και μία μίνι έκρηξη με τον τίτλο.)

Φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου κι επιτέλους είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις. Εμφανίζεται μία ξανθιά γκόμενα με μεγάλο μπούστο και πολύ προκλητικά ρούχα και σου λέει:


"Παρακαλώ βάλτε το επόμενο DVD"

Ρε τους πούστηδες....

(η συνέχεια στο 3ο και τελευταίο μέρος)

No comments: