Wednesday, May 12, 2010

Χαρούμενος στην πόλη των τρελών (ιστορία 2)


Παρασκευή 7 του Μάη...περίμενα μαζί με 200 ακόμη νοματαίους τον ηλεκτρικό στην Καλλιθέα... και σκεφτόμουν ότι ο χρόνος είναι σχετικός!Ναι μωρέ αυτό δεν είχε πει και αυτός ο τύπος με το αφάνα το μαλλί που τον έχω αφίσα σπίτι μου με την γλώσσα έξω?!
Ενιγουέι, σκεφτόμουν σχετικά με την σχετικότητα και το πως όλα είναι σχετικά με κάτι άσχετο όταν είδα μπροστά μου ιν φλες εν μπλόντ τον Άγιο Βασίλη! Ναι, να μη σώσω να δω την Ντόρα πρωθυπουργό, Μάη μήνα ο βασίλης ο αϊ στον ηλεκτρικό. Ήθελα να τον ρωτήσω αν έχει έρθει για διακοπές πόσο θα κάτσει, αν βαρέθηκε να κυκλόφορεί μόνο χειμώνα και αν βρε αδελφέ τον δούμε και σε κανένα σούπερ παρανταίς αλλά η απογοήτευση με κυρίευσε μαζί με το σάντουιτς που είχα φάει νωρίτερα...δεν ήταν ο Άις (το χαιδευτικό του..)!!!
Και τελικά κατάλαβα την σχετικότητα...
Σχετικά με τον τύπο που είχε ντυθεί αι Βασίλης μάη μήνα του εύχομαι να είναι χαρούμενος και περίεργος χωρίς να θέλω να μάθω τον λόγο.
Σχετικά με τους 200 νοματαίους που είμασταν στοιβαγμένοι σε ένα βαγόνι, είπαμε.
Σχετικά με το ότι ο ηλεκτρικός υποτίθεται ότι θα είχε φτιαχτεί από τον Μάρτη είναι και αυτό σχετικό γιατί δεν είχε αναφερθεί τον Μάρτη ποιού έτους!
α και κάτι άσχετο...τελικά αυτόν στην αφίσα πως τον λένε?!

4 comments:

zatzo said...

Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα νατος ο ICE. Πραγματικά ελπίζω ο τύπος με το "κολλημένο" ημερολόγιο τοίχου (ξέρεις, αυτό που γράφει τους εορτάζοντες μπροστά και απο πίσω έχει ποίηση -grandma style-) να το κάνει από άποψη.

Όσο για την σχετικότητα. Κοινώς αποδεκτό άλλοθι για τον κάθε ηλεκτρικό;

Unknown said...

έχοντας λοιπόν κολλημένο μυαλό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..εκφέρω γνώμη εκ..

Heliotypon said...

Why not? Γιατί να μην κάνει ο καθένας το κέφι του, όπως την βρίσκει; Κάποια λογική θα είχε και η επιλογή του ατόμου να ντυθεί "'Αη". Μπορεί να μην είναι η καθημερινή, η συμβατική, λογική, αλλά σίγουρα έχει δομή. Κι αν τον ρωτούσες μπορεί και να σου εξηγούσε. Συχνά βρίσκουμε παράλογο αυτό που δεν κατανοούμε...

Unknown said...

Μα ο "χαρούμενος στην πόλη των τρελών" είναι ο Άης!