Wednesday, January 30, 2008

Τα επικαιρα...


Οσο κ να θελετε να με κανετε να ασχοληθω μαζι σας, γιατι το ξερω αυτα γουσταρετε γι'υτα ζειτε. Οσο κ να θελετε να σας βλεπω στην τιβι να κλαιω μαζι σας, να πενθω, να μιλαω για σας, γιατι το ξερω οτι μονο γιαυτο υπαρχετε. Οσο κ να θελετε να με κανετε να σκεφτομαι αυτο που θελετε κ να κανω αυτο που θελετε, γιατι το ξερω το παιζετε καλοι ενω στην ουσια να κανω αυτο που γουσταρετε εχετε στο μυαλο σας. Οσο κ να θελετε να με κοιμησετε με τις μαλακιες, γιατι το ξερω οτι μαλακες ειστε ολοι. Εγω θα σας λεω να πατε να γαμηθητε, δεν προκειται να κανω αυτο που μου λετε...

πι ες. αφιερωμενο στην επικαιροτητα σημερα


Killing in the name of!

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Huh!


Killing in the name of!Killing in the name of

And now you do what they told ya

But now you do what they told ya

Well now you do what they told ya


Those who died are justified, for wearing the badge, theyre the chosen whites

You justify those that died by wearing the badge, theyre the chosen whites

Those who died are justified, for wearing the badge, theyre the chosen whites

You justify those that died by wearing the badge, theyre the chosen whites


Some of those that were forces are the same that bore crosses

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Some of those that were forces are the same that bore crosses

Uggh!Killing in the name of!Killing in the name of


And now you do what they told ya

And now you do what they told ya, now youre under control

And now you do what they told ya!


Those who died are justified, for wearing the badge, theyre the chosen whites

You justify those that died by wearing the badge, theyre the chosen whites

Those who died are justified, for wearing the badge, theyre the chosen whites

You justify those that died by wearing the badge, theyre the chosen whites

Come on!


Fuck you, I wont do what you tell me

Fuck you, I wont do what you tell me!

Motherfucker!Uggh!

Friday, January 25, 2008

So I start a revolution from my bed

Ή αλλιως το συνδρομο της Κουραδας...
μην νοιωθεις ασχημα, ολοι το εχουμε παθει λιγο εως πολυ (εγω τελευταια ολο κ περισσοτερο κ εχω αρχισει να ανησυχω...)
Τωρα τελευταια εχουμε ολοι μας την ταση να τα περιμενουμε ολα στο πιατο, να μην σηκωνουμε ουτε το μικρο μας δακτυλακι για να κανουμε κατι βρε αδελφε, να κινησουμε μια κατασταση, να πραγματοποιησουμε τους στοχους μας ή (μην πας μακρια) τις υποχρεωσεις μας!οοοοοοχι αντι αυτου προτιμουμε να κουραδιαζουμε στο γραφειο, στο σπιτι, στις παρεες μας κ να περιμενουμε ολα αυτα τα οποια πρεπει να κουνησουμε τον κωλαρακο μας κ να κανουμε να πραγματοποιηθουν δια μαγειας!
Λαθος σου τα' πανε φιλε...ναι εσυ που εισαι ακομη με την σωβρακοφανελα, δεν εχεις επιδιωξει ουτε ενα βραστο αυγο να κανεις, το θεωρεις χασιμο χρονου να δουλευεις κ μενεις με τους γονεις σου μεχρι τα 50 σου!ναι σε σενα μιλαω, που καμια γυναικα δεν προκειται να ειναι τοσο καλη οσο η μαμα σου που σου μαγειρευει κ σου πλενει, που οταν αναλαμβανεις μια δουλεια θες 150 χιλιαδες δουλους για να την τελειωσεις, που καθυστερεις να απαντησεις σε ερωτησεις, που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα κ τους κοιτας ολους απαξιωτικα επειδη δεν εχεις τιποτε καλυτερο να κανεις με την αξιοθρηνητη υπαρξη σου απο τα σκεφτεσαι ταβλα σε ενα κρεββατι, που παντα κοιταζεις τους αλλους με νυσταγμενο βλεμμα,που τα θες ολα οπως τα θες γιατι ετσι πρεπει να γινουν τα πραγματα επειδη εσυ το ειπες, που παντα λες στους ολους ποσο οργανωτικος εισαι ενω στην ουσια εισαι μια ΚΟΥΡΑΔΑ Κ ΜΙΣΗΗΗΗΗ!!!
Ουφ...λοιπον αν θες να ξεκινησεις μια επανασταση απο το κρεββατι σου δεν σε κατηγορω, αλλα ξεκινα την τη γαμημενη!Μην περιμενεις απο τους αλλους να ενεργησουν για σενα αν δεν το κανεις εσυ απο μονος σου...κ επιτελους....ΞΥΠΝΑ!

"So I start a revolution from my bed
'Cause you said the brains I had went to my head
Step outside the summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out


................At least not today."

Tuesday, January 22, 2008

Πως λεμε τα 3 του Καραμπελα?

Η λος ερα ηθελε να μαθει τα 3 της stilvO:
Στον Γκαφενε: ειναι ενα παλιο φαστφουνταδικο στην περιοχη μου οπου πανε παντα γεροι κ κοιτανε αποσφωλομενοι οοοοοοο,τι μαλακια παιζει η τιβι (μεχρι κ για την αναπαραγωγη των φιδιων!) κανοντας ετσι την επανασταση τους στις γριες στο σπιτι!γαμω!εγω παω πολυ συχνα γιατι ο ιδιοκτητης ειναι μεγαλος τυπας κ γενικα γουσταρω παρακμη!
Ολα ειναι δρομος: μαρεσει να φοραω τα ακουστικα μου στο δρομο, στο μετρο, στο λεωφορειο κ να παρατηρω τους ανθρωπους. Η μουσικη σε συνδιασμο με αγνωστες φατσες ειναι χασιμο....
Το καλυτερο για το τελος: μαρεσει να κραταω τα καλυτερα κομματια για το τελος, το καλυτερο κομματι του ψωμιου, του γλυκου, του φαγητου , την καλυτερη ατακα...παντα στο τελος!

Friday, January 18, 2008

Τα φωτα της πολη με πληγωνουν...


Μου θυμιζουν οτι η ζωη ειναι εκει εξω κ οχι εδω μεσα,με παροτρυνουν, με κοιτουν κ μου γελανε πονηρα...θελουν να παω κ γω εκει...μα εγω ειμαι εδω.


Τα φωτα της πολης ειναι δυνατα κ εκνευριστικα, δεν σβηνουν οταν το θες κ οταν σβησουν σε τρομαζει κ θες να αναψουν παλι.

Τα φωτα της πολης σε καλουν να τα ακολουθησεις κ συ το κανεις αλλα μετα το ξεχνας.

Τα φωτα της πολης πολλοι τα κοιτουν κ λιγοι τα βλεπουν, οι ανθρωποι της πολης περπατουν σε αγγιζουν οταν δεν το θες κ σε προσπερνουν οταν τους αναζητας.

Τα φωτα της πολης φερνουν τους ανθρωπους κοντα, βλεπεις τα προσωπα τους, τα ματια τους σε κοιτουν αλλα μονο τα ματια τους...

Τα φωτα της πολης κανουν τους ανθρωπους να φαινονται ξενοι, προχωρουν σαν ξενοι, παραμενουν ξενοι.

Τα φωτα της πολης κανουν τους ανθρωπους να σε βλεπουν κ σενα σαν εναν ανθρωπο της πολης...γιαυτο κ με πληγωνουν.

Ρωταω γιατι...


Αφιερωμενο στους πυροπληκτους που τους θυμομαστε μονο οταν ειναι μπροστα οι καμερες κ τα φωτα...Στο θεατρο φουρνος επαιξε για λιγες μονο (δυστηχως) παραστασεις αλλα προσεχως θα παιχτει κ σε αλλα θεατρα στην Αθηνα. Με ανατριχιασε η αληθεια του, με τρομαξε, μου αρεσε....http://www.cpress.gr/article.php?art=50126

Sunday, January 13, 2008

Σημερα το εκαψα...

Σημερα μπλογκ μου σε σιχαινομαι...τιποτε καλο δεν εχεις πανω σου, εισαι βαρετο, μιζερο, μαυρο, καταθληπτικο και φοβερα αδιαφορο.
Σημερα μπλογκ μου σου μιλαω αλλα εσυ δεν απαντας, οταν μιλας μονο μαλακιες λες για να γελαμε οταν σε ρωταω κατι σοβαρα κανεις την παπια.
Σημερα μπλογκ μου θα ηθελα να σε σπασω στο ξυλο μονο κ μονο για να σου δειξω οτι σε αγαπαω.
Σημερα μπλογκ μου δεν σε αγαπαω, σημερα αγαπαω μονο το podcast μου. Θα το γεμισω τραγουδια και δεν θα σε εχω πια αναγκη.

Σημερα μπλογκ μου σε σκεφτομουν και σιχαινομαι να σε σκεφτομαι...δεν θελω ουτε να σε ξερω.
Σημερα μπλογκ καταλαβα οτι εισαι σαν κ μενα.
Αντε γαμησου Μπλογκ
Σημερα το εκαψα κ φταις για ολα εσυ...

Wednesday, January 9, 2008

Λοιποοοοοοοον....

Μετα απο προσκληση του συν-blogger Νανακου κ μετα απο ωριμη σκεψη κ περισυλλογη (μεχρι να καταλαβω τι σκατα ειναι αυτη η "σκυταλη"!!!) αποφασισα να γραψω κ γω τα 7+1 πραγματα που με σημαδεψαν το 2007!
Here goes...
1) Φοιτητο-σπιτο πατρα, οκτωβρη μηνα ο καλυτερος τροπος μεσα σε μια εβδομαδα να κανω 2 κολλητους κ να μη μας ξεκολλαει τιποτα...αλλα τιποτα!
2) Το θεατρο που ειχα συνηθισει να πηγαινω μια φορα το χρονο (κ ναι ντρεπομαι γι'αυτο) αρχισε να γινεται μερος της ζωης μου προς μεγαλη καταπληξη δικη μου κ καθολου των γυρω μου (να ανησυχησω γιατρε μου;!)
3) Ταξιδι στα Κυθηρα...μετα απο αυτο (ειλικρινα το πιστευω) εχουν αναρτησει φωτογραφιες στο λιμανι των Κυθηρων ετσι ωστε αν αποφασισουμε να ξαναπαμε να μας μπακλαρωσουν και να μας στειλουν πακετο στην Αθηνα!
4) Ζωη κ κοτα...θες να κανεις διαιτα;αυτα παθαινεις!σε λιγο θα βγαλω φτερα κ θα αρχισω να κακαριζω!
5) Action! Αποφασισαμε με την παρεα να γυρισουμε ταινια, τα οικονομικα μας εχουν μεινει λιγο πισω γι'αυτο ο,τι εχετε ευχαριστηση!
6) Με εχουν ανακυρηξει πλεον κ επισημα την Dr. Ruth της Ομονοιας...ο,τι γκομενο-προβλημα εχει ο οποιοσδηποτε πανω σε οποιοδηποτε θεμα ερχεται σε μενα...(τωρα πια γιατρε μου εχω ανησυχησει πραγματικα!)
7) Hablas Espaniol!Μετα απο 3 ξενες γλωσσες αναγκαστηκα τα σταματησω τα ισπανικα (που τα λατρευω...) γιατι δεν με επαιρνε πια ο χρονος κ η τσεπη μου...joder!
7+1) Γκομενο-μπερδεματα νανακο;ακου κ αυτο: Μετα απο επιμονη παρεμβαση φιλων αποφασιζουν να μου γνωρισουν ενα παιδι, φυσικα ρωτουσα επιμονα πιο ειναι το κουσουρι του αλλα απαντηση ιδια..μια χαρα παιδι ειναι αποφοιτος της φιλοσοφικης,αμαν πια περιεργη!Τι να κανω κ γω πηγα...ολα ωραια κ ολα καλα (προς στιγμην φυσικα ε;!) μεχρι που μου ειπε να ξαναβγουμε -κ χαρηκα η κουλη!- του λεω μια μερα κ ωρα που με βολευε κ μου απαντησε οτι δεν μπορουσε εκεινη την μερα γιατι παει σε "ενα συλλογο" κ "παιζει κατι χαρτια"...κ του παιρνει λεει πολυυυυυ ωρα...Εκανα κ γω την ερωτηση (ξερεις αυτη που σε βασανιζει κ λες δεν το βουλωνα το ρημαδι...) για να μη στα πολυλογω επακολουθησε 2ωρη επεξηγηση για κατι χαρτια που τα λενε γιου γκι ο ή κατι τετοιο κ θαυμαζα την υπομονη μου οταν που εξηγουσε για κατι πρασινους δρακους με μπλε φρυδια που εχουν εξτρα μοναδες δυναμης, πως δεν κατουρηθηκα στο γελιο, δεν του πεταξα 5 φασκελα του 25χρονου μαντραχαλου κ να τον στειλω επι τοπου να κανει παρεα στον δρακο με τα δρακουλινια του!!
Τι να πεις I dont know any better!
κ η σκυταλη παει στον love and poison (με την ελπιδα οτι δεν θα με βρισει!), στην sanity loss era (που γυρισε απο ταξιδακι κ ειναι κ ορεξατη!) ,στην love is a blind bitch (καλο!), στον modus vivendi, στην Efi , στον περαστικο (γιατι θελω πραγματικα να ακουσω τι εχει να πει!)στην deadend-mind και στον αεροστατο (να βρε για να μην παραπονιεσαι!)

Monday, January 7, 2008

Get out!


Τωρα που επιτελους εφυγε το γαμημενο 07 θα γλιτωσουμε απο τις εκατομμυρια ευχες, το γενικοτερο joly spirit που ειχε κατω απο την μονιμη χαρα του τζοκερ,τον μισο και βαλε αστικο πληθυσμο!Τα πραγματα θα μπαινουν σιγα σιγα στην καθημερινη τους ρουτινα, οι ανθρωποι θα κολλανε παλι μπροστα απο την τιβι για να δουν τα νεα επεισοδια των αγαπημενων τους σηριαλ με περισσια προσοχη κ αγωνια...οι ειδησεις θα σταματησουν να δειχνουν στολισμενα δεντακια,φωτακια, πλατειες κ μαλακιες κ ολα θα μπουν παλι στον φυσιολογικο τους ρυθμο ναι?ΟΧΙ...ετσι ειπα κ γω αναστεναζωντας σημερα το πρωι με ανακουφιση βλεποντας ολη αυτη τη σχιζα των γιορτων να εξασθενει...αλλα η φυση ειχε καλυτερα σχεδια κ διεκοψε τα καθησυχαστικα μου ονειρα γυρω στις 7.30 το πρωι...βγαινω εξω κ αντικριζω την γειτονισσα με την καλτσα κ το μπουφαν στον μπαλκονι να με κοιταει με βλεμμα "ποια ειμαι που παω που μπορω να βρω συναλλαγμα..." κ με την τσιριχτη φωνη που αναρωτιεται ολο παραπονο:"κουνηθηκατεεεε"?! ε ναι δε με βλεπεις που ξυπνησα?Η κατασταση στο σπιτι δεν ηταν καλυτερη, ο παππους σε κατασταση "στα οπλα", η μανα μου με την ρομπα κ το παπουτσι απο κατω κ η αδελφη μου (η γουρουνα!) να κοιμαται κ να μην εχει καταλαβει τιποτα!τι να κανω κ γω την πεφτω για υπνο,λεω...δε γαμιεται θα κοιμηθω λιγο ακομα ναι?ΟΟΟΧΙ!2 ωρες μετα χτυπαει το κουδουνι κ μεσα στην νυστα,την αλουσια κ το στραβωμενο-ξινισμενο υφος μου αντικριζω την κουστοδια:Παπας, τσουτσεκι παπα (με σακουλα για το "ο,τι εχετε ευχαριστηση"), μαζι με παιδι βυφτο-εχω πιασει τον σταυρο (δωσε κατι κ συ κυρια) να μου κουναει με περισσια χαρη μπροστα μου την αγιαστουρα κ τα λιβανια...οπως καταλαβαινεις ξυπνησα αποτομα!κ στα καπακια χτυπαει το κινητο του παιδιου "ελα μωρο ντε μπορω τωρα να μιλησω, τα σε παρω εγκω πιο μετα"...Αφου βγηκε το γαμημενο δεν βγηκε?!